Fòrum

Benvingut i benvinguda Convidat 

Mostra/Amaga la capçalera

Benvingut convidat, per publicar al fòrum cal registrar-se.

Pàgines: 1 [2]
Autor Tema:Teoria i llenguatge musical
ximo
Administrador
Entrades: 32
Permalink
Publica Per a: Teoria i llenguatge musical
el: June 7, 2012, 21:10
Cita en la resposta

Josep,
Tan sols donarte l'enorabona per en quatre renglons explicarte tan clarament. Estic totalment d'acord en tú, sobre tot cuant dius:
si visquerem en un altre tipus de societat menys consumista, i on es valoraren més les coses i la gent tingués el necessari per viure i no més, trobaríem a gent que composaria simplement per gust.
Ahí queda aixó.

Ximo

vicent
Principiant
Entrades: 43
Permalink
Publica Per a: Teoria i llenguatge musical
el: June 7, 2012, 23:01
Cita en la resposta

Res més a dir absolutament d'acort , josep.Per cert si tens alguna peça xula, d'eixe company de colla, i me la vols passar et deixe el meu correu.
vicentmolla@gmail.com
he agafat la mala costum de recopilar partitures i agupar-les per géneres, encara que sovint tropesse en les malaides versions i errades que no sé mai quina és la bona, jeje, les edite i les pase a pdf, totes en el mateix format i diseny a mode de monogràfic i així vaig confeccionant una espècie de llibres dels que, si vols tocar cercaviles agafes el de cercaviles i les tens totes, les mes comunes almenys, mira.. , cadascu té un vici i és torba amb una cosa , a mi m'ha pegat per ahi, a mes m'ajuda per la lectura musical, encara que sé que no es legal, pense que només hi ha pirateria quan hi ha duros pel mig.Si no tens inconvenient en convertir-te en un delincuent més, jo no en tinc cap en passarte els que tins acabats, de moment,( per que sempre vaig afegint noves peces)

vicent
Principiant
Entrades: 43
Permalink
Publica Per a: Teoria i llenguatge musical
el: June 15, 2012, 16:58
Cita en la resposta

JOSEP, per si t'interessa, l'audiccio fi de curs de Addlibitum en la que tocarem La Cremadella serà dijous que ve a les 7 en parc mestre ferrero d'ontinyent. A eixa hora comença teoricament, (metalls i dolçaines junts, amb La Cremadella, crec que toquen al final de tots.
només t'ho dic per que m'havies dit que potser t'agradaria escoltar-la.
Salutacions

Pàgines: 1 [2]
Fòrum by cartpauj
Versió: 1.0.34 ; S'ha carregat la pàgina en: 0.015 segons.

 

Els comentaris estan tancats.