Trobada de sacaires i tarotaires

Informació de un correu que m’ha arribat, molt interesant.

El mon de la música tradicional no para……..

L’Escola de Música Tradicional la Xafigà han organitzat, per al proper dissabte 8 de febrer, la 1ª TROBADA DE SACS DE GEMECS I TAROTES DE LES COMARQUES DEL PAÍS VALENCIÀ. Tota la informació, així com els fulls d’inscripció i la programació la trobareu als arxius annexos i a la web de la Xafigà: www.laxafiga.com Us informem que teniu fins al 3 de febrer per confirmar l’assistència. Animeu-vos! Salutacions, Escola de Música Tradicional la Xafigà de Muro d’Alcoi Av.L’Estació, S/N 966516901

 

 

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *