Fabricació de canyes “altra forma”

Altra manera prou interesant de fabricar canyes.

Es quasi quasi com fan les de fagot, (fins i tot gubiades)

Fabricades en máquines manuals però que es poden comprar, encara que…. una mica caretes….

 

 

 

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Fabricació de canyes “altra forma”

 1. xavi diu:

  Enhorabona per tota la feina que estas fent. En primer lloc volia felicitar-te perquè em pareix un lloc molt interesant i on trobar experiències que poden ajudar. Jo també estic començant amb la dolçaina i m’agradaria en un futur pròxim poder fabricar les meves canyes, per això t’escriure per ací els meus dubtes per a veure si els pots resoldre i enriquir-nos tots més.

  • ximo diu:

   Gracies Xavi,
   Exactament, el espirit que preten tindre aquest lloc es el que tu comentes, poder enriquir-nos tots.
   Anem lents però….. SEGURS!!.

   Salut!

 2. Michele Sacco diu:

  Vorrei aquistare 20 cannes per la dolcaina che prezzo costano

  • ximo diu:

   Hola Michele,

   No tinc canyes a la venda… ho sent, sols me dedique a investigar…. quant tinc temps.
   Si alguna vegada en fabricara per vendre, ho publicaría en aquest blog.

   Salutacions!!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *