Visita a Germán

La setmana pasada, vaig estar en casa de Germán d’Ontinyent. Varem estar una estona raonant i intercambiant impresions.

 Estic encantat per com em va rebre, i per l’hospitalitat que vaig sentir.

 Va demostrat que es un tipo obert, sense secrets i després d’escoltarlo, un gran dolçainer.

 Al igual que Jose de Muro D’Alcoi, no va tindre cap problema en ensenyarme com fabrica les canyes, fins i tot me va deixar que li fera una foto, a una mena d’eina de diseny i construcció propia que simplifica i accelera la preparació de les tauletes.

 Ací la teniu publicada en el seu permis.

 

 

En definitiva, agrair a Germán l’atenció,

I Germán, dirte que la porta del meu taller i la meua casa están obertes “de par en par” per a tú.

 Es bonic enriquirse dels demés  i que els demés s’enriquisquen de tú.

 

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Visita a Germán

 1. vicent diu:

  Lo poc que que conec a German no és obstacle per vore que és un TIO de categoria.
  Li vaig preguntar per una possible errada en una partitura seua, penjada a la web de la federació i amés d’aclarir-me-ho, em va oferir desinteressadament un pasdoble que havia obtingut una menció d’honor en un certamen de muro , que per altra banda és preciós,
  I dius “bon dolçainer”? “EL TIPO EIXE” és un Crack, no sols amb la dolçaina sinó amb tot allò que tinga forats per a tapar, sac de gemecs, tarotes, xirimies, gralles, el que li tires, i ja et dic que el conec més de vista que altra cosa, però hi ha persones que sols amb una mirada et diuen més de com són que altres persones en mesos de conversació.I el que estas dient d’ell no fa mes que confirmar la impresió i l’opinió que tinc d’ell,un excelent músic amb una humiltat envejable

  • ximo diu:

   Hola Vicent,
   Si tens ocasió, prova les canyes que fabrica. T’agradarán.
   I el tens al costat de casa.

   • vicent diu:

    no sabia que ja les tenia perfeccionades, em varen dir que anava per bon cami però li faltava encara prou per donar-les per acabades.Sent així no dubtes que si tinc ocassió li demanaré provar-les , ja saps que m’agrada provar si el que hi ha de nou se m’adatpa més que el que ja conec, i si es de casa i no s’en passa en el preu ….. faré el possible per provar-les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *