Activem el blog de nou

Bon dia,

Després d’un temps…… uns anys, sense fer molt de cas a aquest lloc, pot ser que es un bon moment per a rependre’l.

Temps, meditació, experiencia i ganes, estan fent que junt a algúns projectes que hi han al sobre de la taula facen que de manera més sosegada activem el blog per a continuar en el tema de les canyes, però l’anem a ampliar en aspectes que anirem desvelant poc a poc.

No anem a parlar soles de canyes de dolçaina.

En els últims temps, he experimentat una ampliació d’instruments a interpretar en el meu repertori personal, tots ells en canyes de llengueta doble, que m’han obert un poc el punt de mira en lo que respecta als arranjaments, raspats i altres aspectes de les canyes, i també en quant a la manera de vore el gran ventall de maneres d’interpretació per el que les canyes, segons el que demanes d’elles han de tindre de diferencies fisiques per a aconseguir fer segons el que…..

Bo, doncs partint d’aquestes premises, anirem publicant cosetes per a poder fer un debat…. ó un monoleg, lo que vosaltres decidiu, al voltant de lo que ens permet fer la base, que es la canya musical de doble llengueta.

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Activem el blog de nou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *