Mostra concert

Ahir Disabte, varem gaudir de una “mostra concert” anomenat Dolçaines curtes i llargues en el Cafe Ro de Puçol, protagonitzada per Josep Sebastià. Vaig acudir  a l’acte junt als amics Llorenç el luthier i Cynthia, oboista i dolçainera. Una vegada al Café Ro, ens varem trovar en gran part del public formada per gent coneguda del mon de la musica tradicional.
Josep, ens va fer una vetlada molt interessant, fent un passatge per diversos instruments amb un denominador comú, la canya de doble llengueta. Va ser interessant com he apuntat per el fet de que no sols va interpretar diferents peces en ells , si no que ens va explicar l’historia i característiques de cada intrument.

Ens va mostrar la nostra Dolçaina, dos diferents Tarotes, en Do i en RE, La gralla seca i la gralla en claus, el piffero i el sac de gemecs.

El final del concert em va emociomar personalment per tornar a vore tocar junts a Josep Sebastià, Xampo  Llobat i Josep Miret “ESCANDALL” dels que soc un autentic seguidor i admirador.

En fí, que ens varem anar a casa en un anim especial després de “Dolçaines curtes i llargues“…… Gracies Josep!.

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Mostra concert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *