Foro

Hola,

Estem treballant en la confecció d’un FORO que espere que estiga en marxa en Gener.

Pretenem que siga un lloc per a compartir de manera constructiva experiencies la voltant del mon de la dolçaina, on tothom puga preguntar i plantejar dubtes i siguen resolts per altres que coneguen les respostes.

Estem il-lusionats en aquest nou repte que espere siga positiu per a tots.

 

Salutacions i agraiments per visitarmos.

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *