Tot va endavant!.

Hola,

Aquesta setmana, ha vingut a casa una persona (dels que a banda d’amic, tinc considerat com dels més grans dolçainers de tot arreu), a raonar una estoneta, i ja de pas va provar algúnes de les canyes que acababa de lligar per seguir en el meu proposit, que no es més que investigar i difondre.

Segons ell, la sensació va ser bona i les canyes funcionen be (i aixó que jo encara no les había provat per a començar a arranjar).

La meva idea ara, es fer una quantitat considerable i pasarles a 4 dolçainers d’alt nivell que ja tinc escollits, i que m’expliquen les seues sensacions.

Com ja he comentat, seguim investigant en la mateixa il.lisió de sempre i en la força renovada.

 

 

Les últimes canyes fins al moment tenen aquest aspecte!.

 

 

Més endavant m’agradaría que les provara molta gent!!!. Ja vos tindré informats.

 

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *