Altre mes

 

 Les entrades al blog de tots vosaltres en aquest mes d’Octubre, son un gran incentiu per a seguir endavant. Heu entrat 238 persones diferents fent un total de 3166 visites, una mitjana de  unes 13 visites per cap.

 Com que no hi han apenes comentaris per la vostra part, al menys  doneume idees per a portar a terme i que siguen per a fomentar la participació.

 Jo de moment estic pensant en obrir un “foro” de discusió. Que penseu?, vinga ajudeu un poc.

 

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *