Ja tenim el FORO

Hola a tots,
Com ja vos vaig comentar temps enrere, estàvem preparant un foro per a parlar de qualsevol tema del mon de dolçaina en general.
pues Ja es un fet. En la plana principal, en la part superior dreta per damunt de la imatge de les canyes, voreu que hem afegit un botó anomenat FORO. Pues ahí teniu l’acces.
He pensat molt en la manera de gestionarlo, però al final he pres la decisió de que será lliure, osiga que quant es publique una entrada será visible automaticament.
 Si que em reserve el dret de censurar entrades que no siguen respectuoses.
Tan sols apele al respecte i al sentit comú de cadascú de nosaltres.
Arranquem en una serie de temes generics que poc a poc anirem aumentant segons les necesitats i la petició de temes per part de tots.
Pense que pot ser un lloc interesant si realment estem disposats a plantejar temes i a ajudar en lo que cadascú dominem y d’aquesta manera fem cada vegada més gran el nostre benvolgut instrument.

El foro no está totalment acabat per lo que anireu veient canvis que no afectarán el absolut al funcionament.

Bé, sense més paraules, queda inaugurat el FORO de canya de dolçaina.

 

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *