Investigant

Hola a tots,

He estat tot aquest temps d’ausencia (en al BLOG però no en el FORO), prou liat, però he trobat algo de temps per a seguir investigant noves formes de fabricar manualment canyes.

Una d’elles es lligar abans de rebaixar com me va comentar Jordi via correu electronic que se fa les seues propies canyes desde fa 3 ó 4 anys i també funciona be,  tan sols hi ha que anar en molta cura y hi ha que ser habilidos amb la navalla.

 

 

Canyes lligades segons  ho fa  Jordi.

 

 

 

També he estat mirant de fer unes quantes canyes en serie, es a dir, com si fos una cadena de producció, primer tallar molts canuts, després preparar moltes tauletes …. etc, fins al fi de la fabricació i la veritat es que no sería descabellat poder produir d’aquesta manera… però no ara que tinc prou feina i no li podría dedicar temps, però ahí queda la reflexió…..

De moment, m’ha agradat lligar abans de rebaixar, al menys pensant en la gent en general per a que es feren les seues propies canyes a casa.

Gracies Jordi per la teua ajuda.

 

 

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *