Les meues canyes

Hola a tothom,

 Desde que he cambiat el talleret de lloc, estic dedicant més temps al tema, tant es així que a día de avuhí ja estic tocant seriosament en canyes meues i el resultat es molt bo. Tenen durabilitat, potencia i fins i tot son prou faciletes de tocar.

 Vaig a fer una remesa i les vaig a enviar  a la gent que desitge que les prove en primer lloc. Lo que ells diguen será determinant per al seguent pas, però …… jo ja toque en elles.

 

 Aquest es el resultat de lo ultim que he fet. Les que hi han en la caixa son les que estic tocant en un molt bon resultat.

 Seguiré informant dels avanços a mesura que  vagen succeint.

 Bon cap de setmana llarc!.

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Les meues canyes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *