De compres, hort i canyes per a gralla

Hola de nou,

Aquest disabte de matí, vaig estar a una alcria ubicada en terme de Betera, on Pepe Mac, un amic de sempre, m’había comentat que havien una montonada de canyes tallades en la epoca que correspon i en uns quants anys de assecat, en una mena de quadra d’animals.

Quant varem obrir la quadra en va ocorrer com en el anunci de Heineken …. casi en pose a cridar per el que vaig vore.

 

Poc a poc vaig estar fent una primera sel.lecció per a probar, i si van be (que moltes d’elles tenen a priori les condicións correctes),  puc agafar totes les que necessite.

 

Després, vaig anar al meu hortet, aprop de l’alcria de palles,  a agafar alguns productes de temporada, que amb molta cura vaig cuidant i sense cap producte químic vaig fent anar endavant.

 

D’aquesta manera celebre la represa del blog després d’una temporada complicada en la feina!.

Ara, acabe de fer dos dotzenes de canyes per a gralla, encomanades per un amic de Llorenç el Luthier al que li vaig pasar unes quantes per a provar i li varen agradar.

Sabeu que?. Casualitats de la vida, les canyes que me quedaben un poc baixes en  la dolçaina…. resulta que son les adequades per a la gralla. Comprobat!.

 

 

 

 

Quant a ximo

Soc Dolçainer de Massalfassar, amb moltes ganes de aprendre i de investigar. Soc un entusiasta del mon de la canya musical, però especialment, de la canya de dolçaina que es el meu instrument. Tot va començar llegint un llibre de "Arundo Donax", de Puebla de Hijar en Terol.......
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a De compres, hort i canyes per a gralla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *